Streetdance (jongeren)

Streetdance (jongeren)

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die zijn ontwikkeld op straat, in clubs en op middelbare scholen. Het is een speciale manier van bewegen op moderne muziek, waarbij je je conditie, je coördinatie en ritmegevoel moet gebruiken.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan danslessen bij streetdancevereniging Dance4U in Oploo. Wij bieden de mogelijkheid om een proefles te nemen. Voor de proefles verzoeken wij u uw kind wel aanmelden via d4u.secretariaat@outlook.com

Het secretariaat zal aangeven welke groep op dat moment het meest aansluit bij uw kind qua leeftijd/schooljaar en op welke dag/tijdstip deze groep les heeft.

Wil uw kind gaan starten bij Dance4U Oploo, dan verzoeken wij u het Inschrijfformulier Dance4U Oploo in te vullen. 

Tijdens de lessen komen ook andere dansvormen aan bod. Op deze manier wordt er gezorgd voor voldoende afwisseling en uitdaging. Bijna alle bewegingen die in videoclips te zien zijn, kun je leren op streetdance les. Elk dansseizoen wordt afgesloten met een spetterende dansshow. Dance4U Oploo beschikt hiervoor over jonge enthousiaste dansleidsters en dansassistentes die elke leeftijdsgroep op een leuke en leerzame manier les geven.