Leidsters

Leidsters

De leidsters van seizoen 2018-2019 zijn:

 

 

Stephanie van Mil

Hoi hoi,

Mijn naam is Stephanie van Mil en ik woon in Oploo.

Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met turnen dit vond ik erg leuk, ik heb 5 jaar geturnd. Op mijn 8e ben ik begonnen met dansen en dit is tot op heden nog steeds helemaal mijn ding.

Na vele jaren dansen werd ik gevraagd om assistent leidster te worden. In het begin was het een beetje spannend maar uit eindelijk, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Ik ben afgestudeerd en heb o.a. een certificaat voor dansdocent. Ik ben nu zo’n 9 jaar leidster.

Wat ik zo leuk vind aan dansen is het variëren van dansstijlen en muziek. Op bijna iedere muziek kun je dansen. Elke keer sta ik met trots voor de groep omdat ik telkens een beetje van mezelf over kan brengen. Heel gaaf om te zien dat mijn dans(en) gedanst wordt door fantastische meiden! Mijn lessen zijn altijd anders en dat maakt het zo leuk.

Kom gerust een kijkje nemen bij de kijkles.

Met sportieve groet,

Stephanie

 

Ayla van den Berg

Hallo!

Mijn naam is Ayla van den Berg.

Ik kom uit Landhorst en woon nu in Uden, maar de reistijd weerhoudt mij niet om les te blijven geven bij Dance4U!

Sinds 2012 ben ik actief als leidster binnen Dance4U.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan specificeren in de jongste groepen waarvan ik de jongste twee groepen nu al een aantal jaar op rij les geef.

Ik heb zelf een ballet achtergrond. Ik vind het daarom ook erg leuk om te spelen met verschillende dansstijlen en deze door mijn lessen heen te mixen.

Ik thematiseer mijn lessen graag naar de feestdagen of het seizoen. Ik houdt me dus niet alleen bezig met het maken van twee dansen door het seizoen heen, die ze gaan laten zien tijdens de show maar maak ook kleine tussendansjes zoals een warming-up in sinterklaasstijl.

Het sleutelwoord voor mijn danslessen is Plezier maken en plezier hebben met elkaar!

  

Tara Goossens

Hallo,
ik ben Tara Goossens, 16 jaar en woon in Oploo. 

Ik dans al 12 jaar bij Dance4U, en ik ben dit jaar voor het 4e jaar leidster. Eerst ben ik twee jaar hulpleidster geweest, waar ik veel plezier in had, en nu ben ik zelfstandig leidster, wat ik ook super leuk vind!

Ondertussen dans ik zelf ook nog bij dance4U met mijn eigen leeftijdsgenoten. Ik vind het leuk om kinderen les te geven en verschillende dansen aan te leren, en het liefst een zelfbedachte dans natuurlijk 😉

Verder zijn mijn lessen altijd erg gevarieërd met verschillende dansen.

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, of dat nou oppassen, dansles geven of iets anders is. Dat zijn ook de redenen waarom ik dit heel graag doe.
Groetjes!

  

Fenne Deenen

 

Hoi Hoi,

Even in het kort iets over mij: Ik ben Fenne Deenen. Ik woon in Oploo. Al vanaf mijn 4e jaar dans ik bij Dance4U……Dansen blijft top voor mij!

Ik vind het erg leuk dat ik 2 jaar geleden de mogelijkheid heb gekregen om als assistente een bijdrage te mogen leveren aan Dance4U. Vanaf dit jaar ben ik leidster bij twee groepen. De groep Friends doe ik samen met Ayla. Ayla maakt de ene dans en ik de nadere en samen zorgen we elke week voor een leuke les met de meiden. De groep Fun doe ik alleen. Ik ben er blij mee dat ik vanuit Dance4U het vertrouwen krijg dit te mogen doen.

Het is leuk om elke week samen met de meiden bezig te zijn om vervolgend iets moois te kunnen laten zien op het podium tijdens de show. Gaat ons dit jaar ook weer zeker lukken!

Ik zorg voor veel variatie in mijn lessen en natuurlijk is er ook gezelligheid met de meiden. Ik vind het samen dansen en respect hebben voor elkaar erg belangrijk. Er borrelen nog volop ideeën om de komende tijd leuke dansen te maken en leuke lessen te hebben.

#zinin!

Groetjes

Fenne

 

Evelien van Dijk

Hallo!

Mijn naam is Evelien van Dijk en ik woon in Oploo.

Vanaf mijn 4de jaar dans ik al bij Dance4U en doe dit nog steeds met veel plezier. In 2017 heb ik de kans gekregen om hulpleidster te worden, waar ik nog steeds mijn energie in kwijt kan. 

Ook vind ik het leuk om met kinderen om te gaan en vooral hun energie en blijheid te zien. Ik ga er iedere week met plezier heen en hoop natuurlijk dat de meiden dat ook doen.

Groetjes Evelien.

 

 

 

 Bent u benieuw welke leidster aan welke groep les geeft, kijk dan bij het lesrooster.