Leidsters

Leidsters

De leidsters van seizoen 2019-2020 zijn:

 

 

Stephanie van Mil

Hoi hoi,

Mijn naam is Stephanie van Mil en ik woon in Sint Anthonis.

Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met turnen dit vond ik erg leuk, ik heb 5 jaar geturnd. Op mijn 8e ben ik begonnen met dansen en dit is tot op heden nog steeds helemaal mijn ding.

Na vele jaren dansen werd ik gevraagd om assistent leidster te worden. In het begin was het een beetje spannend maar uit eindelijk, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Ik ben afgestudeerd en heb o.a. een certificaat voor dansdocent. Ik ben nu zo’n 10 jaar leidster.

Wat ik zo leuk vind aan dansen is het variëren van dansstijlen en muziek. Op bijna iedere muziek kun je dansen. Elke keer sta ik met trots voor de groep omdat ik telkens een beetje van mezelf over kan brengen. Heel gaaf om te zien dat mijn dans(en) gedanst wordt door fantastische meiden! Mijn lessen zijn altijd anders en dat maakt het zo leuk.

Kom gerust een kijkje nemen bij de kijkles.

Met sportieve groet,

Stephanie

 

Tara Goossens

Hallo,
ik ben Tara Goossens, 16 jaar en woon in Oploo. 

Ik dans al 12 jaar bij Dance4U, en ik ben sinds 2014 leidster. Eerst ben ik twee jaar hulpleidster geweest, waar ik veel plezier in had, en nu ben ik al enkele jaren zelfstandig leidster, wat ik ook super leuk vind!

Ondertussen dans ik zelf ook nog bij dance4U in de junior powerdance, met mijn eigen leeftijdsgenoten. Ik vind het leuk om kinderen les te geven en verschillende dansen aan te leren, en het liefst een zelfbedachte dans natuurlijk 😉

Verder zijn mijn lessen altijd erg gevarieërd met verschillende dansen.

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, of dat nou oppassen, dansles geven of iets anders is. Dat zijn ook de redenen waarom ik dit heel graag doe.
Groetjes!

  

Fenne Deenen

 

Hoi Hoi,

Even in het kort iets over mij: Ik ben Fenne Deenen. Ik woon in Oploo. Al vanaf mijn 4e jaar dans ik bij Dance4U……Dansen blijft top voor mij!

Ik vind het erg leuk dat ik enkele jaren geleden de mogelijkheid heb gekregen om als assistente een bijdrage te mogen leveren aan Dance4U. Dit jaar ben ik leidster bij twee groepen. De groep Fancy en Fun. Ik ben er blij mee dat ik vanuit Dance4U het vertrouwen krijg dit te mogen doen.

Het is leuk om elke week samen met de meiden bezig te zijn om vervolgend iets moois te kunnen laten zien op het podium tijdens de show. Gaat ons dit jaar ook weer zeker lukken!

Ik zorg voor veel variatie in mijn lessen en natuurlijk is er ook gezelligheid met de meiden. Ik vind het samen dansen en respect hebben voor elkaar erg belangrijk. Er borrelen nog volop ideeën om de komende tijd leuke dansen te maken en leuke lessen te hebben.

#zinin!

Groetjes

Fenne

 

Evelien van Dijk

Hallo!

Mijn naam is Evelien van Dijk en ik woon in Oploo.

Vanaf mijn 4de jaar dans ik al bij Dance4U en doe dit nog steeds met veel plezier. In 2017 heb ik de kans gekregen om hulpleidster te worden. Dit jaar heb een eigen groep meiden. Daar kan ik mijn energie in kwijt. 

Ook vind ik het leuk om met kinderen om te gaan en vooral hun energie en blijheid te zien. Ik ga er iedere week met plezier heen en hoop natuurlijk dat de meiden dat ook doen.

Groetjes Evelien.

 

Hoi.

Mijn naam is Marleen Aerts, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Boxmeer. Ik vind het al vanaf ik klein was super leuk om te dansen. Ik heb bij verschillende dansgroepen gezeten en ben 2 jaar geleden terecht gekomen bij Dance4U in Oploo.

Daar heb ik eerst zelf gedanst en sinds dit seizoen geef ik zelf ook les! Ik vind het erg leuk om dansles te geven, omdat je dan de kinderen iets kan leren wat ze super leuk vinden en waar je ze in kan zien groeien. Het is super mooi om met niks te beginnen en aan het eind van het seizoen iets super moois neer te zetten!

Het is belangrijk dat de kinderen lekker zichzelf kunnen zijn en lekker kunnen dansen.

Ik heb er erg veel zin in.

Misschien zie ik jullie in de les

Doei doei.

 

Bent u benieuw welke leidster aan welke groep les geeft, kijk dan bij het lesrooster.