Leidsters

Leidsters

De leidsters van seizoen 2017-2018 zijn:

Evi Bongers

Hallo,

 

Mijn naam is Evi Bongers en ik woon in Oploo.

Al enige tijd ben ik actief bij dansvereniging Dance4U. Ik ben begonnen als lid en daarna doorgegroeid van hulpleidster naar volwaardig leidster.

Hier ben ik 3 jaar geleden mee gestopt in verband met mijn werk. Gelukkig hoefde ik niet helemaal afscheid te nemen van Dance4u en ben ik contactpersoon van de leidsters naar het bestuur toe in samenwerking met Mirjam Aben.

De meiden kunnen bij mij terecht voor problemen, vragen, hulp en andere zaken rondom de danslessen.
Ook ben ik actief binnen het organiseren van de externe activiteiten, naar ook voor de Sinterklaas lessen en de jaarlijkse show. Dit doe ik met veel plezier en hoop ik nog lang te mogen doen….
Tot ziens bij de show!!
X Evi

 

Stephanie van Mil

Hoi hoi,

Mijn naam is Stephanie van Mil en ik woon in Oploo.

Toen ik 7 jaar was ben ik begonnen met turnen dit vond ik erg leuk, ik heb 5 jaar geturnd. Op mijn 8e ben ik begonnen met dansen en dit is tot op heden nog steeds helemaal mijn ding.

Na vele jaren dansen werd ik gevraagd om assistent leidster te worden. In het begin was het een beetje spannend maar uit eindelijk, iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. Ik ben afgestudeerd en heb o.a. een certificaat voor dansdocent. Ik ben nu zo’n 9 jaar leidster.

Wat ik zo leuk vind aan dansen is het variëren van dansstijlen en muziek. Op bijna iedere muziek kun je dansen. Elke keer sta ik met trots voor de groep omdat ik telkens een beetje van mezelf over kan brengen. Heel gaaf om te zien dat mijn dans(en) gedanst wordt door fantastische meiden! Mijn lessen zijn altijd anders en dat maakt het zo leuk.

Kom gerust een kijkje nemen bij de kijkles.

Met sportieve groet,

Stephanie

 

Ayla van den Berg

Hallo!

Mijn naam is Ayla van den Berg.

Ik kom uit Landhorst en woon nu in Uden, maar de reistijd weerhoudt mij niet om les te blijven geven bij Dance4U!

Sinds 2012 ben ik actief als leidster binnen Dance4U.

Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan specificeren in de jongste groepen waarvan ik de jongste twee groepen nu al een aantal jaar op rij les geef.

Ik heb zelf een ballet achtergrond. Ik vind het daarom ook erg leuk om te spelen met verschillende dansstijlen en deze door mijn lessen heen te mixen.

Ik thematiseer mijn lessen graag naar de feestdagen of het seizoen. Ik houdt me dus niet alleen bezig met het maken van twee dansen door het seizoen heen, die ze gaan laten zien tijdens de show maar maak ook kleine tussendansjes zoals een warming-up in sinterklaasstijl.

Het sleutelwoord voor mijn dansless

 

en is Plezier maken en plezier hebben met elkaar!

  

Tara Goossens

Hallo,
ik ben Tara Goossens, 15 jaar en woon in Oploo. 

Ik dans al 11 jaar bij Dance4U, en ik ben dit jaar voor het 3e jaar leidster. Eerst ben ik twee jaar hulpleidster geweest, waar ik veel plezier in had, en nu ben ik zelfstandig leidster, wat ik ook super leuk vind!

Ondertussen dans ik zelf ook nog bij dance4U met mijn eigen leeftijdsgenoten. Ik vind het leuk om kinderen les te geven en verschillende dansen aan te leren, en het liefst een zelfbedachte dans natuurlijk 😉

Verder zijn mijn lessen altijd erg gevarieërd met verschillende dansen.

Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan, of dat nou oppassen, dansles geven of iets anders is. Dat zijn ook de redenen waarom ik dit heel graag doe.
Groetjes!

  

Fenne Deenen

Hoi Hoi,

Even in het kort iets over mij: Ik ben Fenne Deenen. Ik woon in Oploo.

Al vanaf mijn 4e jaar dans ik bij Dance4U……Dansen blijft top voor mij!

Ik ben ook heel erg blij dat ik vorig jaar de mogelijkheid heb gekregen om ook als assistente een bijdrage te kunnen leveren aan Dance4U. Leuk om samen met de kleine meisjes elke week bezig te zijn en ook iets moois laten zien op het podium tijdens de show. Gaat ons dit jaar ook weer zeker lukken!

Vanaf dit jaar is er een extra uitdaging bijgekomen voor mij. Bij de groep Amazing mag ik nu de lessen voor mijn rekening nemen en is Ayla er altijd om mij bij te staan met hulp, raad en daad.

Er borrelen nog volop ideeën om de komende tijd leuke dansen te maken en gezellige lessen te hebben met de meisjes. #leuk#leuk#leuk.

Groetjes

Fenne

 

Evelien van Dijk

Hoi hoi,

Ik ben Evelien, 14 jaar en dit is mijn eerste jaar als hulpleidster bij Dance4U.

Ik ben hulpleidster van Dance4U omdat ik het een super leuke vereniging vind en er een gezellige sfeer hangt. Ook is het een leuke ervaring en leer ik er veel van. Mijn grootste hobby is dansen bij Dance4U en ook dans ik bij de dansgarde met veel plezier. Verder vind ik het erg leuk om met kinderen om te gaan. We gaan er een leuk jaar van maken!

 

 Bent u benieuw welke leidster aan welke groep les geeft, kijk dan bij het lesrooster.